دختر برگزیده

دختر برگزیده
بایگانی

مکه مکرمه مرکز جاذبه زمین است

پنجشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۴۳ ب.ظ
مکه مکرمه مرکز جاذبه زمین است

علوم جدید کشف کرده است که مکه مکرمه مرکز جاذبه زمین در جهان است. این مطلب را یک دانشمند و جغرافی دان آمریکایی به آن رسیده است. درحالی که هیچ عقیده و ایمانی نسبت به آن نداشته است. او شبانه روز در کارگاهش جلو نقشه های زمین می ایستاد و با استفاده از ابزارآلات جغرافیایی به این نتیجه رسید که مرکز جاذبه زمین مکه مکرمه است. این کشف پرده از یک راز برمی دارد و آن این که انسان فطرتاً به سوی مکه مکرمه متمایل است. زمین، کوه ها، خیابان ها و خانه ها و هر آنچه در آن است، انسان را به سوی خود جذب می کند و این احساسی است که از آغاز خلقت زمین وجود داشته است. در این جا لازم است به دو نکته اشاره کنیم:

 

نکته اول: آیا اینگونه نیست که هر کسی به مکه مکرمه می رود چه برای حج، عمره، تجارت یا سیاحت دوست دارد یک بار دیگر یا صد بار دیگر به آنجا برگردد؟ آیا این چیزی نیست که همه آن را احساس می کنند؟ این خود مصداق سخن خداوند است آنجا که می فرماید:

«وَإِذْ جَعَلْنَا الْبَیتَ مَثَابَةً لِّلنَّاسِ وَأَمْناً: بیاد آورید آنگاه که خانه ی کعبه را پناهگاه و مأوای امن برای مردم قرار دادیم.» (بقره/125)

«مثابةً» یعنی فطرتاً قلب ها به آن تعلق دارد. «فیثوبون» به معنای (فیرجعون)می آید و این جا منظور این است که مردم اشتیاق بازگشت به سوی این خانه (کعبه) را دارند. «و أمناً» که به معنای آرامش می آید بیانگر این است که انسان در مکه احساس آرامش و سکون خواهد داشت. پس کسی که به سوی مکه می رود به خاطر این جاذبه، سختی های این راه برایش آسان شده و هماهنگ با حلقه های مغناطیسی به سوی مکه مکرمه کشیده می شود و این مثل شخصی است که در جهت مسیر رودخانه شنا می کند و احساس راحتی می کند برخلاف کسی که درجهت عکس مسیر رودخانه شنا می کند و احساس سختی و زحمت می کند.

 

نکته دوم: از آنچه گفته شد شاید یکی از حکمت های سخن پیامبر درباره نماز فهمیده شود آنجا که فرمود: «ای بلال نماز اقامه کن تا به وسیله ی آن راحت شویم»

نماز فشار روحی، نگرانی و اضطراب را کاهش می دهد و آرامش و سکون را جایگزین آن می کند. هرگاه انسان رو به قبله می ایستد اولاً از لحاظ مادی جهتش بسوی مرکز جاذبه زمین قرار می گیرد و ثانیاً از لحاظ معنوی روحش با با جاذبه شرعی که همان کعبه است، هماهنگ می گردد. شاید کسی بگوید من به مکه مکرمه رفتم ولی این احساس راحتی و آرامش نکردم؟ در جواب باید گفت این احساس شخصی است که از دین خدا و اوامر و نواهی دورشده باشد. به عنوان مثال مردم در زمان حجاج بن یوسف در مکه دچار ترس و نگرانی بودند در حالیکه آنها در شهر امن و آرامش به سر می بردند، و این به سبب ظلم و ستم و دوری آنها از احکام الهی بود. پس اگر طبق شریعت اسلام حکم می کردند دیگر هیچ کس از دیگری نمی ترسید و نگرانی نداشت.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی